Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда
Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда Мелия Гардън - оазис в центъра на Равда
ID: C-432
Всички: Равда
Направете запитване за този имот » Категория: Морски имоти
€ 760 - € 800 /m2
€ 28000 - € 115000
Разстояние до морето: < 200 m.
Ценова листа Ценова листа


Описание:
MELLIA GARDEN – КОМФОРТЕН ОАЗИС В ЦЕНТЪРА НА РАВДА
Новият комплекс с първокласни апартаменти Mellia Garden се намира на 5 минути пеша от Централния плаж и на 3 минути от центъра на Равда. Мястото му ще бъде оценено от всички, които някога са били в Равда: в непосредствена близост не само до морето, но и до цялата необходима инфраструктура за лятна почивка и целогодишно живеене. Наблизо има магазини, места за забавления, ресторанти, аптеки, училище, детска градина и автобусни спирки, а за 15-минутна разходка се стига до аквапарк Aqua Paradise. Подобно местоположение е предимство за семейства с деца, възрастни и хора без автомобил – отличната локация прави престоя много удобен и разширява възможностите за отдих.
Собствениците и гостите на апартаменти Mellia Garden са надеждно защитени от шума и суетата в центъра на курорта. Комплексът се намира на тиха улица с нови сгради, а голямата територия с великолепна градина създава усещане за спокойствие и уединение. Комплексът разполага с луксозен плувен басейн с шезлонги, оборудвана детска площадка, беседка и места за разходка.
Блестящата репутация и отличните отзиви за комплексите Mellia Resorts са гаранция за високата популярност и сред туристите. Ако се интересувате да отдавате под наем апартамента си, компанията за управление и поддръжка предлага много атрактивни програми за менажиране, което прави имота ви обещаващ вариант за инвестиция.
Новият комплекс Mellia Garden продължава традицията на проектите Mellia Resort, чийто дизайн е отличен с престижните награди VIP Property Awards. Луксозният и изискан архитектурен облик в духа на рококо и великолепното озеленяване на територията са причините за голямото търсене на комплексите Mellia Resort сред купувачи и наематели.
Комплексът разполага със студия от 32.71 до 36.84 кв.м., апартаменти с 1 спалня от 38.45 до 67.16 кв.м., апартаменти с 2 спални от 66.9 до 121.69 кв.м. и пентхаус с 3 спални от 186 кв.м.
Срок на завършване: Юни 2020 г.
До 31.05.2019 г. обявяваме Акция- 25 % отстъпка от редовните цени.
 
Местоположение
20 км. до летището
28 км. до град Бургас
4 км. до града-музей Несебър
Екологично чистият плаж, прекрасният въздух и благоприятните атмосферни условия на района са гаранция за спокойствие и пълноценна семейна почивка.
Такса поддръжка: 10 евро за кв.м на година
 


Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

2 + 6 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen