Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг
Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг
ID: C-431
Всички: Слънчев Бряг
Направете запитване за този имот » Категория: Морски имоти
€ 800 - € 1000 /m2
€ 30000 - € 300000
Разстояние до морето: < 600 m.
Ценова листа Ценова листа


Описание:
Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг - в близост до град Несебър, което позволява комфортен престой по всяко време на годината.
 
     Комплексът е продължение на вече изградените комплекси “Messembria Palace” и “Messembria Resort”.
 
     Районът е с развита инфраструктура, широка пясъчна ивица и защитена зелена територия, пясъчни дюни. Най-добрият плаж на Българското Черноморие - Cacao Beach, разположен само на няколко минути пеша.
 
     Средиземноморският стил на архитектурния дизайн на комплекса “Messembria Palm Resort 3” е съчетан с най-новите технически иновации и съвременни материали.
 
     Светлите, кремообразни нюанси на фасадата и използването на естествен камък в декорацията правят проекта уникален. Тази цветова комбинация допринася за по-добро отразяване на слънчевите лъчи и прави още по-уютна атмосферата в сградата. Вечерта сградата ненатрапчиво демонстрира силуета и красотата на архитектурните си линии чрез елегантно фасадно осветление.
 
     Покривът на сградата е плосък с открити горни нива, които представляват големи тераси с озеленяване и вътрешен двор.
Успешното разположение на всички сгради под формата на подкова Ви позволява да се насладите на красивата гледка към стилния и богато украсен двор. Образът на комплекса се допълва от палмови и растителни мотиви, типични за средиземноморския стил. “Messembria Palm Resort 3” разполага с огромен воден рай - плувен басейн в стил морски бряг, разпръснат по цялата територия на комплекса.
 
     Вътрешно обзавеждане на апартаменти, изолация, тухлени стени, фасада - всичко е проектирано според стандартите с цел оптимален комфорт при целогодишен престой.
 
     Сградата представлява масивна конструкция с вертикални елементи от стоманобетонни колони и шайби. Външните стени ще бъдат направени от 25 сантиметрови тухли с изолация 8 см ESP, а вътрешните преградни стени са с дебелина 12 см. Покривът и фасадите ще бъдат направени с подходяща изолация и мазилка, осигуряващи комфорт на живот, цялост и дълготрайност на конструкцията.
 
     Апартаментите в Messembria Palm Resort 3 са проектирани до най-малки детайли, позволяващи максимално използване на пространството и светлината в помещенията. Всички апартаменти се издават "до ключ".
 
     На партерния етаж са разположени и апартаменти, разполагащи със собствен излаз към басейна, а любителите на имоти тип „Пентхаус“ могат да се насладят на великолепно декорирани тераси, които ще позволяват на собствениците си да поставят шезлонги, барбекю, джакузи и много други удобства за пълноценен престой и отдих.
 
     Предлагат се различни варианти на апартаменти за всеки вкус: студия, двустайни, тристайни, многостайни мезонети.
 
     Удобства в комплекса:
 
     • Открит плувен басейн с олимпийски размери;
     • Басейн лагуна по протежение на комплекса;
     • Ресторант - традиционна българска, национална кухня и барбекю;
     • Супермаркет на 2 минути от комплекса;
     • Външен бар;
     • Вътрешен бар;
     • Зони за релаксация;
     • Детски площадки;
     • Паркинг места;
     • Целогодишна охрана;
     • Рецепция;
     • Тенис корт на 5 минути пеша;
 
     Краен срок - 2022 година.
 
     Разсрочено плащане до края на строителството!


Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

2 + 2 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen