Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас
Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас Продава се двустаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас
ID: P-321
Всички: Свети Влас
Направете запитване за този имот » Цена: 20000 €
Статус: продава се
Категория: Препродажби
Спални: 1
Разстояние до морето: < 200 m.


Описание:

Продава се тристаен апартамент в комплекс Виста Дел Мар 2 на Свети Влас. Апартаментът се продава с обзавеждането, има чудесен изглед към морето от петия етаж. Жилищна площ 67 кв.м., 2 спални, 2 санитарни възела, хол с кухня и балкон. Обща площ 79 кв.м. Цена 46000 евро

 

Продава се двустаен апартамент, 48 кв.м., гледка към басейн и новият хотел Riu Paradise, частично море, цена 23 000 евро.

Комплекс Виста Дел Мар 2 е разположен далеч от шума и ежедневието на големия град -  в курортния град Свети Влас, като едновременно граничи с морето и планинските склонове – едно чудесно място за почивка и целогодишно живеене. 

Въздушните течения с морски и планински въздух създават уникален природен феномен – кристално чист въздух, който оказва мощно лечебно въздействие при лечение на астма и други белодробни заболявания. Неслучайно точно срещу комплекса е разположен единствения в България Морски санаториум за лечение на бронхите, белодробни заболявания и заболявания на сърдечно – съдовата система, а също профилактика на ортопедични и ревматологични проблеми.

Виста Дел Мар се състои от 74 апартамента: студия, едностайни и двустайни апартаменти.

Всеки от тях има спалня, хол с кухненски ъгъл, санитарен възел с душ и тоалетна, а тристайните апартаменти има и допълнителна тоалетна. Холовете са с големи тераси с морски изглед.

Комплексът има 3 входа, всеки със самостоятелен асансьор. Отделните входове към 5-те сектора А, В, С, Е и К са по автомобилни алеи. Предвиден е и път с разширение за спирка.

Фасадите по пропорции и стил съответстват на морския характер на зданието. Използвани са дървени облицовки и облицовъчен камък. Умерено използвани детайли приближават стила на зданието към традиционния стил на несебърската архитектура.

Обмислено е и подходящо озеленяване: освен свободните вътрешни части на дворовете, около и покрай алеите, както и покрай оградите се предвижда висока и ниска растителност, а за самите алеи се предвиждат озеленени решетъчни огради.

Във вертикалното планиране на комплекса са обособени много уютни места за почивка: беседки, пейки, зелени кътове за децата.

Брой етажи – 5

Брой корпуси – 5

Брой асансьори и входове - 3

 

Участък – 2 848 кв.м

РЗП жилищна площ – 3 985 кв.м

Обслужваща площ – 460 кв.м

 

На територията на комплекса са разположени следните удобства:

открит басейн

детски басейн

панорамна тераса

джакузи

сауна, зала за фитнес

игрална зала

магазини

снек-бар и бар до басейна

сейф

обменно бюро

паркинг 

24 часова охрана и контрол на достъпа

Комплексно туристическо обслужване на гостите в комплекса, осигурява се от страна на управляващата фирма:

трансфери

наем на автомобили

екскурзии и допълнителни мероприятия

Апартаментите се продават напълно завършени  „до ключ”, с климатик и напълно обзаведена баня.

Заплащането за поддръжка е 10 евро на кв.м . годишно.

В поддръжката влиза своевременно почистване на територията, обслужване на басейните, осветление , озеленяване, 24 – часова охрана, техническа поддръжка и мениджмънт на целия комплекс.
Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

2 + 2 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 

Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen