Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг
Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг
ID: P-80
Всички: Слънчев Бряг
Направете запитване за този имот » Цена: 45000 €
Статус: продава се
Категория: Препродажби
Спални: 1
Разстояние до морето: < 400 m.


Описание:

Продава се апартамент с две спални в комплекс Самър Дриймс в района на Слънчев бряг, с изглед към парка

 

Изгодна оферта от препродажба! Само при нас се предлага имот от препродажба толкова евтино! При нас цените на всички имоти от вторичен пазар са по-ниски отколкото при други агенции, тъй като ние работим пряко с продавача без посредник.

 

Апартаментът е на шести етаж, 2 спални, площ 100 кв.м. с изглед към парка и басейна, напълно обзаведен апартамент с добра доходност от отдаване под наем.

 

Комплекс Самър Дриймс разполага с отлично поддържана територия, голям басейн, паркинг, рецепция и целогодишна охрана. Разположение: до боровата гора в западната част на Слънчев бряг и само на 400 метра от плажната ивица на курорта.

 

Таксата за поддръжка за година е 7 евро на кв.м.Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

1 + 10 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 

Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen