Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените
Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените Продава се много хубав апартамент с 3 спални в комплекс Привилидж Форт, Елените
ID: P-53
Всички: Елените
Направете запитване за този имот » Цена: 70000 €
Статус: продава се
Категория: Препродажби
Спални: 3
Разстояние до морето: Първа линия


Описание:

Ако търсите елитно и комфортно място за балнеолечение и почивка, както и за живеене в морски курорт в България – това място е Елените. Тук, в благоустроения комплекс Privilege Fort Beach се продава уникален четиристаен апартамент – един от трите построени в този комплекс! Апартаментът е разположен на 6 етаж, състои се от 3 спални, 2 санитарни възела, напълно обзаведен, с много хубави нови мебели. От запад, изток и север дълга тераса /балкон/ заобикаля всичките 4 стаи. Тук може да се събере голяма компания или цялото семейство. От спалнята,  през високи до тавана прозорци, се разкрива прекрасен изглед към зелените планински хълмове. 


Апартаментът се продава напълно обзаведен за 70 000 евро. - 170 кв.м.

Уютен хол с кожени фотьойли, зониране на помещението, на стените има картини. Помещението е разделено на части за приготвяне на храна и хранене, с компактен кухненски блок, удобно разположен в специална ниша – тук на стопанката ще й бъде всичко под ръка. Голяма маса за готвене, вградена техника, съдове.

Продава се също така апартамент на последния шести етаж, с прекрасна панорама към планината и басейните, с две спални и два санитарни възела, площ 110 кв.м. за 100 000 евро, напълно обзаведен и с Договор за наем за тези, които желаят да го отдават под наем.


Околното пространство ще ви изненада приятно. В комплекса действа уникален басейн, който представлява река с виещото се русло. Рекичката заобикаля изкуствен полуостров, на който може да се усамотите и да почивате.  И още една изненада:  дървен кораб сред басейна, като че ли  пуснал котва в малко пристанище от древността.

На тези водни канали, островчето и мостика вашите деца ще могат да играят на пирати. Цялата територия на комплекса е озеленена, Морето и планината са само на 50 м. Съчетанието на морски и планински въздух позволява целогодишно да се лекувате само като дишате чист въздух. Курорта Елените е уникално място за лечение. Тук има богата растителност, романтични пейзажи, чудесен климат за лятна почивка, висококачествено обслужване, доброжелателен персонал.

Заради благоприятното си разположение, в подножието на Стара Планина, към курорта не проникват студени и силни ветрове, което създава особено мек климат. Въпреки че Елените са малък курорт, тук има всичко необходимо за почивка и приятно прекарване: търговски център и супермаркети, павилиони за плодове и зеленчуци, обменни бюра.

Общата площ на апартамента е около 170 кв.м.

Жилищна площ: 150 кв.м.

Отлична цена!


Такса за поддръжка: 12 евро за кв.м. за година

Схемата  на разположението на апартамента можете да разгледате на снимките /вижте горе/

Ние ще ви съдействаме на всички етапи при покупката на имот от вторичен пазар.
Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

4 + 4 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 

Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen