Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг
Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг Продават се апартаменти в комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг
ID: P-52
Всички: Слънчев Бряг
Направете запитване за този имот » Цена: 0 €
Статус: продава се
Категория: Препродажби
Спални: 1
Разстояние до морето: < 600 m.

pdf Изтегли етажни планове

Описание:

Предлагат се  двустайни апартаменти напълно обзаведени в действащия комплекс Сан Вилидж (Sun Village) в курорта Слънчев бряг, на 5 минути от хотел Кубан. Общата площ на апартамента е 60кв.м., жилищната – 51 кв.м. Намира се на трети етаж със западно изложение към тихата част на комплекса. 

Комплекс „Сан Вилидж” се намира на 600 метра от морския бряг в курорта Слънчев бряг, до Аквапарка. В комплекса има 150 апартамента. „Сан Вилидж” е официално открит през 2006 г., построен е в съвременен архитектурен стил, със скатен покрив, като при това е с най-високото ниво на комфорт за живеене и почивка. Комплексът има огромен басейн, поддържана озеленена територия с открити зелени площи и алеи.

В комплекса: два басейна, ресторант, кафе-бар и охраняем паркинг.

В апартамента: пълно обзавеждане, обзаведена баня, голям балкон, вградена кухня със цялата необходима битова техника. Всички мебели в стаите и в кухнята са изпълнени в един и същи стил.

 

ЗА КОМПЛЕКСА И АПАРТАМЕНТИТЕ:

-          Ресторант/кафе

-          Басейн

-          Паркинг

-          Интернет, кабелна телевизия и телефон

-          климатик

-          Автобусна спирка на 50 м.

-          Дискотека/нощен клуб – 500 м.

-          Казино – 350 м.

-          Аерогара - 35 км.

Годишната поддръжка е 600 евро.

  

 

 Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

5 + 4 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 

Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen