Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор
Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор Превъзходна оферта за апартаменти в Yoo Bulgaria в Обзор
ID: P-562
Всички: Обзор
Направете запитване за този имот » Цена: 30000 €
Статус: продава се
Категория: Препродажби
Спални: 1
Разстояние до морето: Първа линия


Описание:
Жилищният комплекс Yoo се състои от 257 апартамента с високи технически характеристики и се намира в град Обзор, на първа линия на  морето Това е една отлична възможност за тези, които планират покупка на жилище край морето, тъй като ще имат на разположение собствен плаж далеч от концесиите и шума.

Комплексът  е потънал в градини, с басейни за възрастни и деца, тенис кортове, детски площадки, фитнес зали и SPA-салони. За вашето удобство в комплекса има  магазини, кафенета, барове, ресторанти и супермаркети.

Двустаен апартамент на първи етаж с чиста застроена площ 66 кв.м., изба 5 кв.м. и обща площ от 100 кв.м. включваща допълнителна тераса от 15 кв.м. Партерен етаж.


Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

7 + 10 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 

Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen