Продажба на недвижими имоти
       facebook skype vkontakte tweeter
Телефони в България: +359 889 432769 и +359 888 297441     Телефон в Москва: (499) 918 72 84

 Топ Оферта  Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица
Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица Продажба на апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица
ID: P-396
Всички: Кошарица
Направете запитване за този имот » Цена: 18000 €
Статус: продава се
Категория: Препродажби
Спални: 1
Разстояние до морето: < 5 km.


Описание:

Продават се апартаменти от вторичен пазар в комплекс Сънсет Кошарица. Комплексът е заобиколен от девствена природа, чист въздух и красиви пейзажи. Продават се апартаменти изгодно.

Продава се двустаен апартамент, 58 кв.м., етаж 3, гледка към Слънчев бряг и морето, цена само 18 000 евро.

Поискайте снимки на апартаментите и незабавно ще ви ги изпратим.

 

Супер оферта: апартаменти в Кошарица на 5 км от плажа, добра инфраструктура, на различни етажи, в комплекс Сънсет Кошарица 2, /има асансьор/. Красиви апартаменти в чудесен комплекс, сред природата, и едновременно с това в близост до най-популярните курорти на черноморското крайбрежие. В грандиозния проект Сънсет Кошарица! Апартаментите са много светли, с чудесен изглед към гората, морето и басейна. Препоръчваме ви! Много подходящи за семеен отдих.

 

Сънсет Кошарица привлича интереса на купувачи и инвеститори. След като комплексът беше пуснат, ние бяхме поразени от броя купувачи, а в отговор на това беше започнат строежа на други два комплекса – Сънсет 2 , а след това и Сънсет 3.

Близо до живописното курортно селище Кошарица и до курорта Слънчев бряг, к-с Сънсет е разработен от известния архитектурен екип Арт Ню Виж.

Красив, с функционален дизайн, с богат избор от апартаменти, комплексът разполага с всички удобства. Освен това, всички собственици, гости и туристи могат да се възползват от чудесните условия за отдих и условията за живот в комплекса: 

- 5 басейна и 3 мокри бара

- Тенис – корт

- Спортен център

- Спа-център със сауна, джакузи, парна баня, солариум и масажи

- Салон за красота

- Два ресторанта

- Зала за конференции за 120 души

- Детска площадка

- Мини-маркет

- Кафе-бар

Разположен в близост до оживения курорт Слънчев бряг и на 30 минути път до аерогара Бургас, Сънсет Кошарица предлага много рядко съчетание на напълно самостоятелен курортен комплекс, разположен в живописна местност и бърз и удобен достъп до големите курорти. Комплексът има много голям инвестиционен потенциал.

 

Сънсет Кошарица се намира в резерват, който влиза в европейската мрежа Натура 2000. Тази мрежа, създадена през 1992 г, обединява защитените региони на Европа с цел да се запазят намиращите се под заплаха от изчезване видове животни и растения.

Комплексът се явява също така част от националния проект по рационално използване на енергията. Тези два ключови фактора, заложени в дизайна и строителството на комплекса целят да се гарантира, че изпълнителите на строежа и собствениците на апартаменти ще се стараят да запазят околната среда в района.

Сънсет Кошарица има Акт 16 и работи с пълен капацитет.

 

 

Характеристика на имота

Интернет

Асфалтиран път

СОТ

Тераса

Хранителен магазин наблизо

Изглед към планината

Канализация

Електричество

Вода

Вътрешна баня

Вътрешна тоалетна

Характеристика на района

Най-близкото летище е Бургас, приблизително на 35 км

Такса за поддръжка 9 евро/кв.м.
Форма за запитване
Форма за запитване
Име:


Ел. поща:*


Телефон:


Относно:


Вашият въпрос:*

4 + 10 = ? (Anti spam)


* Задължително поле

Промени валутата
Търсачка за имоти

Цена(€)
-
 

Послените новини
25/05/2016
Временно пребиваване в България само за 100 000 лева според гласуван на първо четене проектозакон.
13/03/2014
New rules for obtaining visas from Russian citizen